Tratament riduriDr Diana Gheorghita
Tratament riduriDr Diana Gheorghita
Tratament riduriDr Diana Gheorghita
Tratament riduriDr Diana Gheorghita

De ce apar ridurile?

Ridurile sunt o parte naturală a procesului de îmbătrânire. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, pielea lor devine mai subțire, mai uscată și mai puțin elastică, ceea ce înseamnă că este mai puțin capabilă să se protejeze de daune. Acest lucru duce la riduri, cute și linii pe piele.

Expresiile feței, cum ar fi zâmbetul, încruntarea sau mijirea ochilor, duc la dezvoltarea liniilor fine și a ridurilor la o vârstă fragedă. Aceste linii se adâncesc pe măsură ce persoana îmbătrânește.

Mai mulți factori afectează dezvoltarea ridurilor, printre care:

 • expunere solară
 • fumat
 • deshidratare
 • unele medicamente
 • factori de mediu și genetici
 • expunerea la lumina ultravioletă (UV)

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic este probabil cea mai blândă metodă de a netezi eficient ridurile.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic

Injecțiile de umplere cu acid hialuronic sunt potrivite pentru întinerirea pielii, umplerea țesuturilor și înlocuirea volumului. Prin injectarea în linii și pliuri, acidul hialuronic ridică nivelul pielii, astfel încât să fie ajustat la țesutul din jur.

Un exemplu obișnuit pentru un tratament cu acid hialuronic sunt pliurile nazolabiale (de la aripa nazală până la colțul gurii). Când aceste linii sunt adânci, fața pare adesea mai tare și mai bătrână. Injectarea cu acid hialuronic reduce liniile și pliurile, compensează pierderea de volum și mărește tonusul pielii.

Deoarece acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în corpul nostru, injecțiile vor provoca foarte puține complicații.

Ce se întâmplă în timpul ședinței?

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală, durează aproximativ 30 de minute și nu necesită perioadă de recuperare.

 1. Pentru început,  se dezinfectează zona, apoi se aplică un gel anestezic pentru a desensibiliza pielea care primește injecțiile.
 2. Acidul hialuronic este administrat în zonele marcate cu un ac foarte fin și subțire.
 3. Drept urmare, tratamentul ridurilor poate provoca un ușor disconfort, dar este complet nedureros.
 4. O oarecare roșeață și un mic edem în zonele injectate pot fi vizibile doar pentru câteva ore.
 5. După tratament, pacienții își pot continua imediat stilul de viață obișnuit.

Rezultatul injecțiilor cu acid hialuronic pentru ridurile faciale

Tratamentul ridurilor este o procedură medicală și estetică, al cărei rezultat este vizibil imediat după tratament: pielea devine netedă, iar fața devine întinerită.

Acidul hialuronic este un produs resorbabil și efectul său tinde să se estompeze în timp. Durabilitatea rezultatelor variază în funcție de tipul de piele și de adâncimea zonei injectate. Tipul de produs folosit poate avea, de asemenea, impact.

În general, rezultatul unei injecții cu acid hialuronic este vizibil timp de aproximativ 6 până la 12 luni.

Prețuri

Procedură Preț
Corecție șanțuri nazolabiale Juvèderm  1 ml 250 300 

Pentru a afla dacă tratamentul ridurilor cu acid hialuronic este potrivit pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...