fbpx

Cât rezistă acidul hialuronic?

acid hialuronic

Cât durează efectul tratamentului cu acid hialuronic?

Fillerele dermice sunt tratamente injectabile non-chirurgicale care pot combate semnele îmbătrânirii precum liniile, ridurile si brazdele. În plus, pot întineri fața prin mărirea buzelor, obrajilor, bărbiei și a altor zone.

Acidul hialuronic este o alegere populară printre substanțele de umplutură injectabile datorită versatilității, eficacității și puținelor efecte secundare asociate.

Cât durează de obicei rezultatele?

La fel ca orice alt tratament, rezultatele individuale vor varia. Cât timp vor dura efectele tratamentului cu acid hialuronic depinde de mulți factori, cum ar fi:

 • tipul de produs folosit
 • zona de tratament
 • stilul de viață
 • tipul de piele
 • vârsta pacientului
 • tehnica de injectare a medicului.

În general, cu cât produsul este mai dens și cu cât este injectat mai profund, cu atât va dura mai mult, deși aceasta nu este o regulă strictă. Pentru a vă menține rezultatele, medicul chirurgul estetic va repeta pur și simplu tratamentul, ajustând cantitatea și tehnicile după cum este necesar pentru a asigura rezultate optime.

Când este folosit pentru a corecta ridurile, acidul hialuronic durează în medie între 12 și 18 luni. Când se injectează volume mari pentru mărirea pomeților sau conturare tâmple, rezultatele pot dura până la 24 de luni.

În schimb, mărirea buzelor cu ajutorul acidului hialuronic durează între șase și nouă luni.

Pentru a menține rezultatele, tratamentele trebuie repetate la intervale regulate. De exemplu, dacă se preconizează că rezultatele vor dura 18 luni, este posibil să doriți să programați o ședință după 16 până la 17 luni de la tratamentul inițial.

Ce tip de acid hialuronic este cel mai bun pentru mine?

Cu atât de multe produse de umplere dermică pe piață, poate fi dificil să știi care opțiune este cea mai bună pentru dvs. fără îndrumarea unui chirurg estetician cu experiență. Fiecare produs este formulat în mod unic pentru a avea o anumită textură, densitate și adâncime de injectare, ceea ce înseamnă că anumite materiale de umplutură funcționează mai bine pentru anumite zone de îngrijorare.

Găsirea tipului de acid hialuronic potrivit este o decizie pe care ar trebui să o luați cu medicul dumneavoastră.

Dacă nu vă plac rezultatele?

Majoritatea pacienților noștri sunt încântați de rezultatele lor, dar dacă nu sunteți complet mulțumit, fillerele cu acid hialuronic sunt reversibile. Medicul chirurgul estetician poate injecta o enzimă care descompune acidul hialuronic până când sunteți mulțumit de rezultat. Procedura se numește hialuronidază.

Dacă aveți întrebări sau doriți să programați o consultație, vă rog să mă contactați sunând la numărul de telefon  +40737036435 sau completând formularul online de mai jos.

Încărcare...
Programează-te online!

  Powered by
  Programează-te online!

   Powered by