Gummy smileDr Diana Gheorghita
Gummy smileDr Diana Gheorghita
Gummy smileDr Diana Gheorghita
Gummy smileDr Diana Gheorghita

Ce este Gummy Smile?

Cine nu își dorește un zâmbet perfect și o dantură sănătoasă? Este dovedit clinc că oamenii care zâmbesc des sunt mai fericiți, mai relaxați și mai optimiști.

Nu ești mulțumit/ă de cum arată zâmbetul tău? Ai sesizat că atunci când zâmbești, buza superioară se ridică atât de tare, încât se observă și gingia? Cel mai probabil ai un zâmbet gingival.

Afișarea excesivă a gingiei, denumită în mod obișnuit gummy smile sau zâmbet gingival este o problemă cu care se confruntă foarte multă lume.

Apariția gingiei în timpul zâmbetului poate apărea din cauza faptului că buza superioară este înserată prea sus sau din cauza faptului că gingia acoperă în mod excesiv dinții de sus.

Consultația și importanța ei

În cazul în care îți dorești să scapi de zâmbetul inestetic, este foarte important să te programezi la medicul specialist. În cadrul consultației, vei afla care este cauza exactă pentru care ai un zâmbet gingival și ce tratament este mai potrivit pentru tine.

Există mai multe tipuri de tratamente prin care poți corecta zâmbetul gingival, însă cel mai des întâlnit tratament este toxina botulinică. Acest tratament nu costă mult și nu necesită internare.

Pentru a obține rezultate satisfăcătoare este foarte important ca pacientul să aibă dinții sănătoși. Așadar, în cazul în care ești conștient că ai anumite carii dentare care trebuie tratate, cel mai bine este să le tratezi înainte.

Un zâmbet frumos înseamnă o dantură sănătoasă!

Tratament zâmbet gingival cu toxină botulinică

Tratamentul cu toxină botulinică este o procedură non invazivă și nedureroasă. Injecțiile cu toxina botulinică se realizează cu ace foarte fine, care nu se simt si care nu produc durere. Este posibil ca pacienul să simtă doar un mic disconfort.

Toxinca botulinică injectată ajută la relaxarea musculaturii buzei superioare, astfel schimbând linia zâmbetului. Dacă îți este frică de ace e bine de știut că procedura nu durează mult, sunt necesare doar 4/6 înțepături.

Rezultatele se vor putea observa abia dupa 2/10 zile de la administrarea tratamentului. Deci este nevoie de puțină răbdare din partea pacientului.

Cât timp durează tratamentul zâmbetului gingival cu toxină botulinică?

Tratamentul cu toxină botulinică are efect asupra zonei tratate atâta timp cât acționează. O dată ce efectul a trecut, muschii își reiau funcția normală.

Pentru a menține efectul pe termen lung, medicul specialist recomandă ca pacientul să repete procedura o dată la 6 luni.

E bine de știut că tratamentul cu toxină botulinică nu dă dependență, pacienții pot renunța oricând la tratament, fără să își facă griji că vor avea reacții adverse.

Cât costă tratamentul zâmbetului gingival cu toxină botulinică?

Pentru că ne dorim să oferim bucuria unui zâmbet perfect pacienților noștri, avem prețuri accesibile! 

În prețul oferit vor fi incluse consultația, substanța folosită (toxina botulinică), procedura și consultațiile post-tratament.

Prețuri

Procedură Preț
Gummy smile 100 €

Îți dorești și tu o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect, demn de invidiat? Sună acum la numărul de telefon +40737036435 și programează-te! Noi suntem aici pentru a te ajuta ca visele tale să devină realitate!

Încărcare...