Lifting facialDr Diana Gheorghita
Lifting facialDr Diana Gheorghita
Lifting facialDr Diana Gheorghita
Lifting facialDr Diana Gheorghita

Lifting facial

Face lift invizibil fără durere! Acum este posibil!

Ce femeie nu si-ar dori sa arate mai tânără cu câțiva ani fără sa facă operații invazive? Astăzi, mulțumita progreselor in medicina estetica, puteți utiliza un face lift invizibil, fără durere, rapid, eficient si, de asemenea, potrivit pentru bărbați.

La ce vârsta se poate face?

In mod normal, intre 20 si 65 de ani. Acest nou tip de face lift este posibil datorita folosirii firelor resorbabile: acid poli-lactic si DPO (polidioxanone).

Primele sunt firele de tracțiune derivate din polimerul acidului lactic. Sunt așezate sub piele si puse in tracțiune. La sfârșitul tratamentului poate apărea o mica umflătură si disconfort care va dispărea in câteva zile.

Procedura

Aceste fire cu timpul vor fi resorbabile, dând naștere la o regenerare a noului colagen, ceea ce duce la o îmbunătățire suplimentara a rezultatului timp de aproximativ 18 luni. Tratamentul se realizează cu o anestezie locala. In schimb, firele PDO sunt regenerative, biostimulentele sunt chiar mai ușor si mai rapid de inserat. Se introduc sub piele cu ajutorul unor ace foarte fine care stimulează auto producția de colagen, pentru a îmbunătăți suportul si tonicitatea țesuturilor.

Efectele tratamentului sunt vizibile deja după 2-3 săptămâni, iar reabsorbită are loc in 6 luni. Pielea este mai eleganta, tonifiata si ferma. Firele din PDO si acid poli lactic pot fi de asemenea utilizate in alte zone precum gatul, decolteul, sânii, brațele interioare, coapsele interioare, genunchiul interior si exterior.

Acest tip de tratament va permite ca a doua zi sa va reluați activitățile sociale normale, întrucât este o intervenție eficienta si de lunga durata.

Tratamente

Una dintre cele mai recente inovații in domeniul întineririi pielii este utilizarea firelor absorbabile in Polidioxanone (PDO). Aceste instrumente au fost folosite ani de zile in chirurgie cardiovasculara, oftalmica si pediatrica, ca dovada a siguranței si biocompatibilității lor.

Distingem doua tipuri de fire:

Fire biostimulente: aceste fire sunt introduse in dermă cu ajutorul unor ghidaje, fără ancore sau suturi. Odată plasate, firele stimulează in dermele din jur proliferarea colagenului endogen. Rezultatul este un efect progresiv si extrem de natural si treptat de turbiditate si întindere a ridurilor. Rezultatul începe sa fie evident după aproximativ 3 săptămâni si durează aproximativ 12 luni. Sunt utilizate in multe domenii precum fata, gatul, clivajul, brațele, abdomenul, fesele, coapsele.

Fire de tracțiune: acestea sunt fire cu dinți bidirecționali care adera la planul subcutanat. Acestea sunt implantate la un nivel mai profund decât firele biostimulente si exercita un efect de ridicare mai important. Sunt recomandate, de exemplu, pentru a ridica zona obrajilor, a ridurilor marionetei, a contracției gatului sau a remodelării profilului mandibular. In multe cazuri, combinația celor doua tipuri de fire garantează cele mai satisfăcătoare rezultate.

PreȚuri

Procedură Preț
Lifting cervico-facial  4500 €
Mini lifting facial 2500 €
Lifting frontal 2200 €
Lifting temporal 2000 €

Pentru a afla dacă liftingul facial este potrivită pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...