FataDr Diana Gheorghita
FataDr Diana Gheorghita
FataDr Diana Gheorghita
FataDr Diana Gheorghita

Chirurgia estetică a feței

Scopul chirurgiei estetice este de a îmbunătăți aspectul unei persoane, stima de sine și încrederea în sine. Chirurgia estetică poate fi efectuată pe orice parte a feței.

Există o serie de proceduri de chirurgie estetică din care bărbații și femeile pot alege pentru a crea o imagine care să îi facă să se simtă mai încrezători și confortabil cu aspectul lor.

Cele mai frecvente proceduri de chirurgie estetică a feței sunt:

 1. Rinoplastie (operația nasului)
 2. Blefaroplastie (chirurgia pleoapelor superioare și/sau inferioare)
 3. Lifting facial (întinerire facială)
 4. Lifting nechirurgical de sprâncene
 5. Bărbie dublă (liposucție cervicală)
 6. Otoplastie (chirurgia urechii)
 7. Lipofilling facial (transfer de grăsime facial)
 8. Xantelasme (puncte de grăsime pe pleoapă)
 9. Bichectomie (îndepărtarea grăsimii bucale)
 10. Gummy Smile (zâmbet gingival)
 11. Implant menton (mărirea bărbiei)

Este important să înțelegeți clar ce se va întâmpla înainte, în timpul și după procedură și la ce rezultate să vă așteptați. Multe caracteristici fizice pot fi modificate cu succes, în timp ce altele nu. Cu cât așteptările dvs. sunt mai realiste, cu atât veți fi mai mulțumit de rezultate.

Care sunt avantajele chirurgie estetice faciale?

 • Aspect îmbunătățit

Principalul beneficiu al chirurgiei estetice faciale este că vă ajută să obțineți aspectul mult visat. Odată ce vă operați, aspectul dvs. se va schimba pentru totdeauna – rezultând o versiune îmbunătățită a dvs.

 • Sănătate fizică îmbunătățită

Un alt avantaj al procedurii de chirurgie estetică este că, în unele cazuri, vă poate îmbunătăți sănătatea fizică. De exemplu, o intervenție chirurgicală de rinoplastie, nu numai că vă va îmbunătăți aspectul și forma nasului, dar vă poate ajuta și cu problemele respiratorii pe care le puteți avea.

 • Încredere îmbunătățită

Obţinând aspectul facial în funcție de dorințele dvs., automat veți obține o stimă de sine îmbunătățită. Acest lucru face minuni pentru viața dvs. socială și pentru sănătatea dvs. mintală.

 • Rezultate de lungă durată sau permanente

Un alt avantaj important al chirurgiei estetice este că oferă rezultate care deseori durează mult timp sau sunt permanente. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să aveți grijă de dvs. după proceduri pentru a le face mai durabile.

 • Prețuri ușor accesibile

Cu tot mai multe persoane optează pentru chirurgia estetică, cu atât există multe clinici care oferă aceste servicii. Deci, asta înseamnă că este relativ ușor să găsiți o clinică cu prețuri accesibile.

Sunteți un bun candidat pentru chirurgia estetică?

Puteți fi un candidat bun pentru o operație estetică facială dacă sunteți sănătos, aveți așteptări rezonabile și cunoașteți riscurile procedurii pe care o aveți în vedere.

Este posibil să nu fiți un candidat bun pentru o operație estetică facială dacă aveți probleme grave de sănătate, cum ar fi diabet, hipertensiune arterială, o tulburare de sângerare, boli de inimă sau depresie.

Dacă sunteți obez sau dacă fumați sau consumați prea mult alcool, s-ar putea să nu fiți un candidat bun pentru operațiile estetice.

Primul pas către noul dvs. aspect este să ne contactați la numărul de telefon +40737036435. Oferim o consultație cuprinzătoare pentru a vorbi despre obiectivele dvs. și despre cum vă putem ajuta.

Încărcare...