PRPDr Diana Gheorghita
PRPDr Diana Gheorghita
PRPDr Diana Gheorghita
PRPDr Diana Gheorghita

Ce este terapia vampir ?

Numele „propriu” pentru un tratament este Terapia vampir. Este in esenta o terapie regenerativa, care nu foloseste altceva decat propriul sange al pacientului. Trombocitele sunt celule mici din sange, care joaca un rol crucial in a ajuta organismul sa opreasca sangerarea – precum si la repararea vaselor de sange si a celulelor deteriorate. Te-ai putea gandi la ele ca la puteri mici, care elibereaza proteine ​​pentru crestere atunci cand vin in contact cu tesutul corpului.

Tratamentul se realizeaza sub crema anestezica

In Terapia Vampir, un ac este folosit pentru a extrage sange din bratul clientului. Sangele este apoi invartit pentru a indeparta trombocitele. Plasma din sange este extrasa si imprastiata pe fata clientului folosind ace mici in stil de acupunctura pentru a intineri fata.

Cei care promoveaza spun ca efectele sunt miraculoase. Aceste efecte sunt:

  • Imbunatatirea aspectului ridurilor, cicatricilor si vergeturilor
  • Intinerirea zonei de sub ochi
  • O piele mult mai hidratata
  • Un aspect mai odihnit al intregii fete

Metode eficiente de intinerire

Cautarea metodelor de intinerire este o preocupare continua a medicilor si cercetatorilor din intreaga lume. Cu toate acestea, una dintre cele mai eficiente terapii, in acest scop, este „chiar sub nasul nostru”.

Exact, chiar in propriul nostru sange si de aceea metoda a devenit cunoscuta la nivel international drept „Terapia Vampirilor”. Folosit de vedetele de la Hollywood pentru intoarcerea timpului, tratamentul a fost disponibil in ultimul timp si in Romania.

Este extrem de util, deoarece activeaza celulele stem, stimuleaza fibroblastele cu productia de colagen si elastina, stimuleaza angiogeneza si accelereaza procesul de regenerare a tesutului. Astfel, este recomandat pentru intinerirea faciala, reducerea ridurilor pielii, scaderea laxitatii pielii, tratamentul porilor dilatati si cicatrici post-acneice sau vergeturi. Vampire Therapy reprezinta o procedura de intinerire medicala (a pielii) prin restabilirea structurii sale.

In ce consta?

Metoda consta in prelevarea de sange (venos) de la pacient si prelucrarea acestuia cu ajutorul unui filator de laborator. Astfel, celulele rosii (eritrocitele) sunt separate de plasma si, practic, se obtine o plasma bogata in plachete autolog. Aceste trombocite sunt celule care contin factori de crestere si reparatie a tesuturilor, zona eliberata in mod natural de organism pentru vindecarea tesutului deteriorat. Prin metoda descrisa mai sus, „fabricam” artificial un concentrat folosind o eprubeta speciala, care contine un strat de separare de gel, permitand doar plasmei cu trombocitele sa ramana disponibile si sa fie extrase folosind o seringa.

Factorii de crestere reprezinta rezervorul fiziologic al corpului care sta la baza proceselor de reparatie a tesuturilor.

Plasma astfel obtinuta este re-injectata in zonele selectate, sub forma de micro bolus, intraepidermica / intradermica, la aproximativ 1 cm distanta fata de celalalt, acoperind complet zona afectata.

Terapia Vampir este una sigura si simpla, deoarece nu exista niciun risc de reactii alergice sau infectii virale / bacteriene, deoarece foloseste propriul sange al pacientului. Durerea este minima, procedura fiind efectuata dupa anestezie locala si necesita o serie de sedinte in serie, stabilite in timpul sedintei de dinainte de terapie. Efectul maxim este obtinut  dupa 3-4 sedinte efectuate la interval de 1 luna si se mentine timp de 1-2 ani.

Prețuri

Procedură Preț
Plasma Rich Platelets 250 €
P-shot (PRP la nivel penian) 350 €

Pentru a afla dacă terapia vampir este potrivit pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...