Lifting sprânceneDr Diana Gheorghita
Lifting sprânceneDr Diana Gheorghita
Lifting sprânceneDr Diana Gheorghita
Lifting sprânceneDr Diana Gheorghita

Lifting nechirurgical de sprâncene

Un lifting al sprâncenelor este o procedură estetică nechirurgicală de ridicare a sprâncenelor. Când este efectuată de un medic expert, îmbunătățește aspectul frunții, al sprâncenelor și al zonei din jurul ochilor prin ridicarea țesuturilor moi și a pielii de pe frunte și sprâncene.

Liftingul de sprâncene este o opțiune excelentă dacă aveți sprâncene lăsate sau asimetrie, sau doar dacă doriți să obțineți sprâncene cu un arc mai înalt.

Liftingul sprâncenelor se poate realiza prin injecții de toxină botulinică sau fire DOP. În timpul consultației, medicul vă va studia fața și va identifica care lifting de sprâncene se va potrivi cel mai bine formei feței dvs.

Lifting de sprâncene cu injecții cu toxină botulinică

Injecțiile cu toxină botulinică sunt eficiente în relaxarea anumitor mușchi din jurul ochilor și al frunții pentru a ajuta la crearea unui lifting general al sprâncenelor. Acest lucru va duce la creșterea înălțimii sprâncenelor cu câțiva milimetri, creând un aspect mai proaspăt, cu ochii mai deschiși.

 1. În ziua procedurii, medicul va evalua rezistența mușchiului ondulator, situat în apropierea fiecărei sprâncene.
 2. Odată ce puterea și locația exactă a acestui mușchi sunt identificate, medicul va injecta cu exactitate toxina botulinică direct în mușchii dvs.
 3. Este posibil să simțiți un oarecare disconfort în timpul acestei injecții, dar ar trebui să dureze doar câteva secunde.
 4. Se poate aplica un anestezic topic pentru a face procedura mai confortabilă.

Efectul toxinei poate dura între 4 și 6 luni, în funcție de doză și de fiziologia pacientului.

Lifting de sprâncene cu fire de suspensie

Liftarea sprâncenelor folosind fire de suspensie este o altă procedură estetică nechirurgicală, minim invazivă, concepută pentru a oferi un aspect facial mai tânăr, fără a lăsa cicatrici.

Firele PDO sunt folosite pentru a ridica și strânge sprâncenele și partea feței de deasupra ochilor pentru a elimina ridurile, liniile sprâncenelor și pentru a corecta sprâncenele lăsate sau căzute.

 1. Înainte de tratament, se aplică o cremă puternică de amorțeală locală.
 2. După 30 de minute, zona de tratament este curățată și pregătită temeinic.
 3. Anestezicul local este injectat în toate zonele în care vor fi plasate firele, astfel încât pacientul să nu simtă nicio durere în timpul introducerii firului.
 4. Firele PDO sunt introduse sub piele în zonele prestabilite și apoi ridicate în sus pentru a obține un efect instantaneu de întinerire.

În cazul firelor PDO, efectul este imediat, dar și firele se dizolvă în mod normal în aproximativ 9 până la 18 luni. Cu toate acestea, chiar și atunci când firele PDO s-au dizolvat, acestea au în continuare un efect de lifting și regenerare asupra pielii, stimulând producția de colagen nou.

Sfaturi de recuperare după liftingul de sprâncene

În general, liftingul sprâncenelor este una dintre cele mai sigure și nedureroase proceduri estetice disponibile în prezent.

 • Pacienții se pot întoarce la activitățile lor zilnice imediat după procedură.
 • Evitați să vă machiați și să vă atingeți fața.
 • Evitați să faceți exerciții fizice timp de cel puțin 48 de ore după tratament.
 • Este recomandat să dormiți pe spate, cu capul în sus și ridicat în sus, în primele săptămâni.
 • Este obișnuit să aveți vânătăi minore, umflături și dureri după liftingul sprâncenelor, care în mod normal se va rezolva în câteva zile.

Pentru a afla dacă liftingul de sprâncene este potrivită pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...