fbpx

Tipuri de sâni și intervenții estetice cu Dr. Diana

tipuri de sani

Tipuri de sâni

Înțelegerea diversității formelor sânilor este esențială pentru a aprecia unicitatea fiecărui corp și pentru a identifica cea mai potrivită intervenție estetică. Sânii pot varia în formă, dimensiune și poziție, fiecare având caracteristici specifice care îi fac unici. De la sânii rotunzi la cei atletici, fiecare tip are o frumusețe proprie și, uneori, provocări specifice. Dr. Diana abordează fiecare caz în parte, oferind soluții personalizate care respectă dorințele și nevoile pacienților săi, punând accent pe sănătatea și confortul acestora. Fie că este vorba despre o augmentare mamară, o ridicare sau corectarea asimetriei, fiecare intervenție este gândită pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a crește încrederea în sine.

Sânii rotunzi

Sânii rotunzi sunt bine proporționați și simetrici, fiind considerați ideali de multe persoane. Cu toate acestea, nu toată lumea este binecuvântată cu această formă naturală. Dr. Diana poate oferi augmentare mamară pentru a obține acest aspect rotund, folosind implanturi sau grăsime proprie pentru a adăuga volum și formă.

Sânii laterali

Cu o poziționare mai îndepărtată unul de celălalt, sânii laterali pot crea o impresie de lățime. Dr. Diana poate corecta această percepție prin proceduri de augmentare care aduc sânii mai aproape, oferind un aspect mai centralizat și echilibrat.

Sânii est-vest

Caracterizați prin orientarea mameloanelor spre exterior, sânii est-vest pot fi aduși la o formă mai tradițională prin proceduri de lifting sau augmentare. Aceste intervenții ajută la reorientarea mameloanelor și la îmbunătățirea simetriei globale a sânilor.

Sânii asimetrici

Asimetria sânilor este comună, dar pentru unele persoane poate fi o sursă de disconfort sau de stigmatizare. Dr. Diana utilizează tehnici personalizate de augmentare sau reducție pentru a echilibra dimensiunea și forma sânilor, oferind un aspect mai armonios.

Sânii lacrimă

Sânii în formă de lacrimă sunt mai plini în partea de jos. Pentru a îmbunătăți conturul și a oferi un aspect mai rotund, Dr. Diana poate recomanda implanturi speciale sau tehnici de remodelare care accentuează partea superioară a sânilor.

Sânii clopot

Similar cu sânii în formă de lacrimă, dar cu un contur mai alungit, sânii clopot beneficiază de lifting mamar pentru a reduce efectul de “cădere” și pentru a oferi un aspect mai ferm și ridicat.

Sânii înguști

Pentru sânii înguști și lungi, augmentarea mamară poate adăuga lățime și volum, transformând aspectul lor într-unul mai plin și mai rotund, mai apropiat de forma dorită.

Sânii relaxați

Sânii care au pierdut din fermitate și volum pot fi revitalizați prin lifting mamar. Dr. Diana poate, de asemenea, să combine liftingul cu augmentarea pentru a restaura plenitudinea sânilor.

Sânii atletici

Sânii atletici, deși fermi, pot lipsi de volum în partea superioară. Implanturile mici sau moderat de mari pot adăuga curba și volumul dorit, menținând în același timp aspectul natural și sportiv.

Ce intervenții estetice la nivelul sânilor poți aborda cu Dr. Diana?

Optimizarea aspectului sânilor poate juca un rol crucial în îmbunătățirea încrederii în sine și a confortului personal. Dr. Diana oferă o gamă variată de intervenții estetice personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui pacient. De la augmentarea mamară, care adaugă volum și formă, până la ridicarea sânilor pentru a restabili poziția lor fermă și tânără, fiecare procedură este meticulos planificată și executată. Corectarea asimetriei mamare și reducția mamară sunt abordate cu o atenție deosebită pentru detalii, având ca scop final obținerea unei simetrii naturale. Fiecare pas al procesului este ghidat de principiul îmbunătățirii calității vieții pacienților, respectând în același timp naturalețea și proporțiile corpului.

Augmentarea mamară

Una dintre cele mai solicitate proceduri, augmentarea mamară, adaugă volum și formă sânilor, oferind încredere în plus pacientelor.

Ridicarea sânilor

Ideală pentru sânii relaxați sau în formă de clopot, ridicarea sânilor redă aspectul ferm și ridicat, rejuvenând conturul corporal.

Corectarea asimetriei mamare

Prin tehnici precise, Dr. Diana abordează diferențele de dimensiune și formă între sânii pacienților, restabilind simetria și estetica.

Reducția mamară

Pentru cei care suferă de disconfort datorat sânilor prea mari, reducția mamară poate oferi alinare, îmbunătățind calitatea vieții și confortul.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultare, vă invităm să vizitați website-ul nostru sau să ne contactați direct. Împreună, putem lucra pentru a atinge armonia dintre aspectul dorit și starea de bine, permițându-vă să vă bucurați de rezultate care să vă reflecte frumusețea interioară și încrederea.

Programează-te online!

    Powered by
    Programează-te online!

      Powered by