Mărire pomețiDr Diana Gheorghita
Mărire pomețiDr Diana Gheorghita
Mărire pomețiDr Diana Gheorghita
Mărire pomețiDr Diana Gheorghita

Mărirea pomeților cu acid hialuronic 

Fillerele pentru obraji sunt injecții de umplere dermică plasate strategic, care oferă volum și structură în zona din jurul și deasupra obrajilor. Aceste substanțe de umplutură sunt de obicei compuse din acid hialuronic, o moleculă naturală în corpul uman, care este responsabilă pentru absorbția apei pentru a vă menține pielea suplă și umedă. Fillerele pe bază de acid hialuronic nu numai că ridică și conturează obrajii, ci și netezesc ridurile și liniile fine ale feței, hidratând pielea din interior.

Nu e de mirare că mărirea pomeților cu acid hialuronic a devenit atât de populară în ultimii ani. Este o procedură estetică rapidă, accesibilă, cu rezultate excelente.

Mărirea pomeților cu acid hialuronic are o serie de beneficii, printre care:

 • Crează un aspect mai tineresc, mai atractiv
 • Recuperare foarte rapidă
 • Risc scăzut de infecție
 • Este mai puțin costisitore decât chirurgia estetică invazivă
 • Dacă aspectul dorit nu este atins, se poate adăuga mai mult acid hialuronic
 • Este o alternativă mai puțin invazivă decât liftingul facial chirurgical

Ce se întâmplă în timpul ședinței?

Mărirea pomeților cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală și durează aproximativ 20 de minute

 1. Înainte de tratamentul propriu-zis, zona va fi curățată și vi se poate administra un anestezic topic pentru a amorți zona înainte de injectare.
 2. Multe produse de umplere conțin și lidocaină, un anestezic ușor, care are rolul de a ajuta la minimizarea disconfortului în timpul și după tratament.
 3. Acidul hialuronic este administrat în zonele marcate cu un ac foarte fin și subțire.
 4. După injectare, veți putea vedea imediat unele dintre rezultate. Va dura o zi sau două pentru ca umplutura să se așeze în poziția sa pe față.
 5. În primele zile după injecție, ar trebui să evitați să dormiți pe obraji. Încearcați să dormiți cu fața în sus, pe spate.
 6. De asemenea, trebuie să evitați exercițiile fizice intense până când materialul de umplutură și-a luat complet forma, la 48 de ore după procedura de injectare.
 7. Evitați să vă atingeți fața și păstrați-vă fața curată și uscată cât mai mult posibil până când riscul de infecție a trecut.

Cât timp durează rezultatele?

Acidul hialuronic este un produs resorbabil și efectul său tinde să se estompeze în timp. Durabilitatea rezultatelor variază în funcție de tipul de piele și de adâncimea zonei injectate. Tipul de produs folosit poate avea, de asemenea, impact.

Fillerele cu acid hialuronic durează de obicei între 18-24 luni înainte de a fi necesare tratamente de întreținere.

Prețuri

Procedură Preț
Volumizare pomeți Juvèderm Voluma 1ml 280 350 

Pentru a afla dacă mărirea pomeților cu acid hialuronic este potrivit pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...