Chirurgia estetică a corpului

Oamenii fac operații estetice din mai multe motive. Unii vor să pară mai tineri. Alții caută să schimbe o caracteristică care nu le-a plăcut niciodată la corpul lor. Decizia este una personală.

Chirurgia estetică nu este cu siguranță un elixir al fericirii și nu va repara toate problemele vieții. Dar vă poate oferi o mai mare încredere în sine și vă poate aduce un sentiment de bunăstare.

Există multe proceduri, de la tratamente minim invazive la intervenții chirurgicale complexe, din care bărbații și femeile pot alege.

Cele mai frecvente proceduri de chirurgie estetică a corpului sunt:

  1. Liposucție (îndepărtarea excesului de grăsime din corp)
  2. Abdominoplastie (îndepartărea excesului de piele și grăsime din zona abdominală)
  3. Lifting brazilian (elimină excesul de grăsime dintr-o zonă a corpului și o injectează în fese)
  4. Estetică postnatală (ajută femeile să-și recapete forma corpului înainte de sarcină)
  5. Lifting coapse (reduce excesul de piele și grăsimie din zona coapselor)
  6. Lifting brațe (remodelează partea inferioară a brațului)

Mulți oameni aleg să facă operații estetice pentru a se simți mai confortabil cu aspectul lor. Dar pot exista efecte secundare și complicații de la operațiile estetice, motiv pentru care este foarte important să înțelegeți clar ce se va întâmpla înainte, în timpul și după procedură și la ce rezultate să vă așteptați.

Discutați deschis cu medicul chirurg despre obiectivele dvs. și ascultați dacă consideră că aceste obiective sunt rezonabile.

Care sunt avantajele chirurgiei estetice?

Chirurgia estetică are o serie de beneficii pentru sănătate care vă pot îmbunătăți calitatea vieții și vă pot face o persoană mai fericită și mai sănătoasă.

  • Chirurgia estetică vă poate transforma stima de sine

Dacă aveți părți ale corpului care nu vă plac – poate o acumulare de grăsime în jurul abdomenului sau brațe prea groase sau lipsite de fermitate, eliminarea acestor preocupări prin tratament estetic poate avea un impact profund asupra încrederii în sine.

Dacă acest lucru înseamnă că vă puteți distra la plajă fără să vă faceți griji, atunci programarea unei consultații ar putea fi cel mai bun lucru pe care l-ați ales să-l faceți vreodată.

  • Unele operații estetice pot fi benefice pentru sănătatea

Multe operații estetice urmăresc să abordeze problemele care vă afectează sănătatea și bunăstarea.

Spre exemplu, o abdominoplastie poate reface un nucleu slăbit, poate întări mușchii abdominali și poate îmbunătăți flexibilitatea generală. În plus, mușchii abdominali mai puternici pot ameliora durerile de spate și pot îmbunătăți postura.

  • Rezultate de lungă durată sau permanente

Un alt avantaj important al chirurgiei estetice este că oferă rezultate care deseori durează mult timp sau sunt permanente. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că trebuie să aveți grijă de dvs. după proceduri pentru a le face mai durabile.

  • Timpul de recuperare este mult îmbunătățit

Percepțiile multor oameni despre chirurgia estetică sunt depășite, cu o idee de modă veche de a fi programați pentru săptămâni sau luni de recuperare. Tehnicile chirurgicale s-au îmbunătățit exponențial și multe sunt acum minim invazive, ceea ce înseamnă rezultate frumoase, cu mai puțină durere și un timp de recuperare mult mai rapid decât în ​​trecut.

Sunteți un bun candidat pentru chirurgia estetică?

Puteți fi un candidat bun pentru o operație estetică dacă sunteți sănătos, aveți așteptări rezonabile și cunoașteți riscurile procedurii pe care o aveți în vedere.

Este posibil să nu fiți un candidat bun pentru o operație estetică dacă aveți probleme grave de sănătate, cum ar fi diabet, hipertensiune arterială, o tulburare de sângerare, boli de inimă sau depresie. Sau dacă fumați sau consumați prea mult alcool.

Primul pas către noul dvs. aspect este să ne contactați la numărul de telefon +40737036435. Oferim o consultație cuprinzătoare pentru a vorbi despre obiectivele dvs. și despre cum vă putem ajuta.

Încărcare...