fbpx

De ce este liposucția cea mai viabilă metodă pentru eliminarea grăsimii?

De ce este liposucția cea mai viabilă metodă pentru eliminarea grăsimii?Dr Diana Gheorghita

De ce este liposucția cea mai bună metodă de îndepărtare a grăsimilor?

Dieta și exercițiile fizice sunt extrem de eficiente pentru obținerea unei greutăți normale, dar ce facem cu buzunarele încăpățânate de grăsime care nu vor nici cum să dispară? Chiar și după multe ore petrecute la sală sau numărând fiecare calorie consumată, anumite zone cu probleme vor continua să rețină grăsimi.

Deși pare să existe un număr mare de tratamente pentru conturarea corpului, poate că nu există un tratament la fel de eficient ca liposucția.

Iată de ce liposucția cea mai viabilă metoda pentru eliminarea grăsimii

 • Liposucția este o  metodă sigură de îndepărtare a grăsimii

Unul dintre motivele principale pentru care liposucția devine atât de populară este că este o procedură sigură și eficientă.

Deși există mai multe tehnici diferite de liposucție utilizate în mod obișnuit astăzi, toate variațiile se concentrează pe un obiectiv unic: îndepărtarea celulelor adipoase dintr-o zonă țintită (localizată) a corpului.

Toate procedurile de liposucție folosesc combinația dintre o canulă și un aspirator pentru a aspira literalmente grăsimea încăpățânată. Inciziile sunt în general foarte mici și de obicei nu vor lăsa o cicatrice.

Liposucția este de obicei o procedură ambulatorie, iar pacienții sunt de obicei din nou pe picioare după 2 zile de odihnă.

 • Liposucția elimină definitiv celulele adipoase

Unul dintre cele mai importante beneficii pe care pacienții îl au este că celulele adipoase sunt îndepărtate definitiv în timpul liposucției. Odată ce celulele adipoase sunt îndepărtate, acestea nu vor crește înapoi! Dar vă puteți îngrășa înapoi, cu celule adipoase noi, care de obicei merg în diferite zone ale corpului dvs.

Este important ca după o procedură de liposucție să vă mențineți greutatea, astfel încât să nu vă îngrășați în alte zone ale corpului.

 • Liposcuția tratează mai multe zone

Operația de liposucție este cea mai eficientă pentru a viza grăsimea de la picioare, spate, brațe, față, gât și abdomen, dar poate fi efectuată aproape oriunde pe corp datorită formelor și dimensiunilor versatile ale canulelor utilizate în chirurgie.

 • Liposucția este tratamentul cu rezultate imediate

Spre deosebire de metodele non-chirurgicale de îndepărtare a grăsimilor, liposucția are rezultate vizibile după doar un singur tratament. Alte opțiuni de tratament necesită probabil mai multe ședințe pentru a obține doar un procent din rezultatele pe care liposucția le poate oferi.

Deoarece liposucția îndepărtează grăsimea subcutanată, definirea mușchilor este mult mai pronunțată după intervenția chirurgicală, în special pentru liposucția efectuată pe zonele abdominale, bicepși și coapselor.

 • Liposucția poate crește stima de sine

Pacienții simt adesea o creștere a stimei de sine după liposcuție, făcându-i să se simtă mai încrezători și mai bine în propriul corp.

Indiferent de procedura specifică pe care o căutați, rețineți că conturarea corpului este concepută pentru a îmbunătăți forma corpului dvs., nu pentru a pierde în greutate. Candidații ideali pentru liposcuție ar trebui să fie aproape de greutatea lor ideală.

Cea mai bună modalitate de a determina dacă liposucția este cea mai bună metodă de îndepărtare a grăsimilor pentru preocupările și obiectivele dvs. corporale specifice este să mă contactați sunând la numărul de telefon  +40737036435 sau completând formularul online de mai jos.

Încărcare...
Programează-te online!

  Powered by
  Programează-te online!

   Powered by