Să apelezi la chirurgia estetică înseamnă că ești nesigur?

Chirurgia estetică înseamnă nesiguranță?

Despre chirurgia estetică

Există multe tendințe noi care pot fi observate în toată lumea. Deși multe tendințe cresc și scad de-a lungul anilor, o tendință este consistentă, și anume chirurgia estetică. În general, continuă să crească atât ca număr, cât și ca acceptare în opinia publică.

Atât bărbații, cât și femeile sunt din ce în ce mai preocupați de aspectul lor fizic și caută îmbunătățiri cosmetice.

Chirurgia estetică înseamnă nesiguranță?

Oamenii care critică chirurgia estetică consideră că a a apela la proceduri cosmetice înseamnă că ești nesigur, deoarece aceste persoane doresc să-i mulțumească pe alții și să se conformeze standardelor convenționale de frumusețe.

Oamenii care susțin acest punct de vedere, totuși, ratează întregul punct al chirurgiei estetice: optarea pentru a fi supuși unei intervenții chirurgicale estetice nu se face pentru opinia altora.

Pe măsură ce opinia publică continuă să privească din ce în ce mai mult chirurgia estetică în mod favorabil, neînțelegerile de acest fel vor continua să dispară în mod corespunzător.

4 motive pentru care oamenii apelează la chirurgia estetică

  • Motivul 1: Din cauza unei răni

Un motiv comun pentru care oamenii decid să apeleze la chirugia estetică este corectarea unei deformări sau a unui defect cauzat de o rănire. De exemplu, oamenii decid adesea să facă rinoplastie după ce și-au rupt nasul în timp ce fac sport sau ca urmare a unui accident. S-ar putea ca rănirea să nu se vindece corespunzător, lăsându-i cu un nas strâmb. Operația de rinoplastia ar ajuta la îndreptarea nasului sau la reducerea sau eliminarea denivelării.

Deși intervenția chirurgicală pentru corectarea unei probleme la nivelul nasului nu este adesea cosmetică, aceasta poate fi combinată cu o rinoplastie pentru a schimba aspectul nasului în exterior.

  • Motivul 2: Din cauza problemelor de sănătate

Sânii prea mari pot cauza unor femei atât probleme de sănătate, cât și probleme emoționale. Disconfortul fizic poate include dureri de spate, gât și umăr și iritarea pielii de sub pliul sânilor. Din acest motiv, foarte multe femei apelează la operația de mamoplastie.

Îndepărtând excesul de țesut mamar, grăsime și piele lăsată, întinsă, un chirurg estetician nu numai că poate face sânii mai mici, mai ușori și mai fermi, ci pot să și îmbunătățească simetria sânilor și să elimine lăsarea.

  • Motivul 3: Să schimbe ceva ce nu le place

Nu trebuie să fi suferit un accident sau să aveți o problemă de sănătate pentru a lua în considerare o operație estetică. Pentru unii oameni, chirurgia estetică este o modalitate de a corecta ceva ce nu le place la corpul lor. Acel ceva poate fi sâni prea mici, prea mari sau prea căzuți. Pot fi fese prea mici, urechi clapauge (decolate), un nas prea mare sau pleoapele căzute.

  • Motivul 4: Pentru a spori încrederea în sine

Chirurgia estetică și stima de sine sunt strâns legate, deoarece majoritatea persoanele care sunt supuse unei operații estetice văd imediat rezultatele pozitive și simt o creștere a încrederii lor.

Dacă aveți întrebări sau doriți să programați o consultație, vă rog să mă contactați sunând la numărul de telefon  +40737036435 sau completând formularul online de mai jos.

Încărcare...