Mărire sâni cu implant mamarDr Diana Gheorghita
Mărire sâni cu implant mamarDr Diana Gheorghita
Mărire sâni cu implant mamarDr Diana Gheorghita
Mărire sâni cu implant mamarDr Diana Gheorghita

Cuprins:

Prețuri

Procedură Preț
Lipofilling mamar (mărirea sânilor cu grăsime proprie) 2800 €
Augmentare mamară cu implante siliconice rotunde 3800 €
Augmentare mamară cu implante siliconice anatomice 4300 €
Augmentare mamară cu implanturi de ultimă generație Mentor Xtra Memorygel 4900 €
Mărirea și ridicarea sânilor cu implante siliconice 3000 € - 4000€

Istorie implanturi

Începând cu anii 1960, multe studii au evaluat atractivitatea sânilor femeilor, în special în ceea ce privește dimensiunea. Este cunoscut faptul că, în cele mai multe culturi, sânii mai mari sunt considerați un indicator al unei fertilități crescute. Un bust proeminent este, de asemenea, considerat ca fiind mai dezirabil, mai plăcut din punct de vedere estetic și pot face o femeie să pară mai feminină și mai încrezătoare în ea însăși.

Dorința femeilor pentru sâni mai mari a generat inovație în această procedură chirurgicală înainte de secolul al XX-lea. S-au făcut progrese fantastice de la injecțiile cu parafină din 1890, transferul de grăsime utilizat prin anii 1920 și 1930 și până la primele implanturi mamare din silicon inventate de dr. Frank Gerow și Thomas Cronin în anii 60. Astăzi, mărirea sânilor este o procedură estetică uzuală pentru a crește dimensiunea sânilor și a le îmbunătăți forma, de obicei prin plasarea de implanturi mamare cu silicon sau cu soluție salină.

implant mamar marire sani cu silicon

Ce sunt implanturile mamare?

Mărirea sânilor este o procedură estetică pentru a crește dimensiunea sânilor și a îmbunătăți forma sânilor, de obicei prin plasarea de implanturi mamare cu silicon sau cu soluție salină.

De ce femeile își pun implanturi mamare?

Deși mărirea sânilor este extrem de populară, motivele alegerii acestei proceduri pot varia de la pacient la pacient.

 • Restabilirea sânilor la forma lor anterioară (înainte de sarcină, alăptare, slăbire drastică sau îmbătrânire)
 • Corectarea sânilor asimetrici (diferite mărimi sau forme)
 • Refacerea sânilor după o mastectomie (înlăturarea sânilor)
 • Implanturile mamare vă pot ajuta să vă îmbunătățiți stima de sine și imaginea corporală

Consultația și importanța ei

Mărirea sânilor cu implant mamar este o procedură complexă care necesită o consultație preoperatorie. În cadrul primei consultații vă evaluăm cu atenție sânii, facem fotografii și colaborăm cu dvs. până când toată lumea este de acord cu modificările făcute.

De asemenea, veți lua în considerare forma implantului mamar (rotund sau în formă de lacrimă), dimensiunea și locul plasării.

Tot în decursul primei consultații recomandăm pacientului efectuarea unor analize uzuale de sânge sau a unor controale de specialitate . În cazul în care luați anticoagulante (ex. aspirină), acestea trebuiesc întrerupte cu 10 zile înainte de operație.

Fumatul reduce șansele de vindecare, așadar pacienții fumători vor trebui să renunțe la tigări pentru o perioadă de timp.

Sânii continuă să se dezvolte la femei până la sfârșitul adolescenței sau începutul vârstei de 20 de ani. Ca urmare, trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a obține implanturi mamare.

Ce se întâmplă în timpul operației de mărire a sânilor?

Mărirea sânilor este o procedură ambulatorie, efectuată de obicei cu anestezie generală și durează 1-2 ore. Spitalizarea este de o zi.

Odată ce adormiți, se face o incizie (tăietură) într-una din cele patru zone discrete ale corpului dvs., astfel încât cicatricile implantului mamar să nu fie foarte vizibile.

Tipurile de incizii sunt:

 1. Inframamară (sub sân)
 2. Periareolară (pe marginea mameleonului)
 3. Transaxilară (la subraț)
 4. Transombilicală (prin buric)

Implanturile mamare sunt apoi introduse prin incizie și plasate fie sub țesutul mamar și mușchii pieptului, fie între mușchii pieptului și țesutul mamar.

Sfaturi de recuperare după mărirea sânilor

Fiecare pacient este diferit și timpul de recuperare poate varia. Există diverși factori, cum ar fi dimensiunea, tipul implantului și locul plasării care pot afecta timpul de recuperare.

 • Este posibil să aveți un disconfort ușor până la moderat în primele zile după operație, dar acest lucru poate fi de obicei gestionat cu medicamente.
 • Este posibil să observați, de asemenea, umflături și vânătăi, care se vor estompa în timp.
 • Este posibil să observați sângerări minore la locul intervenției chirurgicale, ceea ce este normal. Cu toate acestea, dacă există sângerări necontrolate, anunțați imediat medicul.
 • Vi se va oferi un sutien post-chirurgical care trebuie purtat continuu pe parcursul recuperării. Acest sutien de recuperare oferă sprijin sânilor dvs. și ajută la vindecare.
 • Evitați să vă aplecați, să vă întindeți mâna în sus sau peste corp și nu ridicați nimic care cântărește mai mult de 5 kilograme.
 • Este recomandat să nu dormiți deloc pe burtă.
 • După una sau două săptămâni, ar trebui să vă puteți întoarce la activitățile zilnice ușoare, inclusiv munca de birou.
 • Corpul dvs. ar trebui să se recupereze complet între șase și opt săptămâni după procedura de implant mamar.
 • După 2 luni, inciziile chirurgicale ar trebui să se vindece complet, fără semne de vânătăi, sângerări, dureri sau roșeață.

Cât timp durează implanturile mamare?

Deși sunt bine concepute și testate riguros pentru longevitate, implanturile mamare nu sunt permanente și vor necesita în cele din urmă înlocuire. Dacă nu aveți complicații, implanturile mamare pot dura până la zece ani sau mai mult.

operația de mărire a sânilor prin implant mamar este potrivită pentru dvs?

AFLA CE LE NOI METODE DE IMPLANT MAMAR, DE CE ISI MARESC FEMEILE SANII?

  • implant mamar
  • Dr. Elena Martin Implant Mamar, Cronosmed, Panturu, Stan, Ionescu
  • implant silicoane preturi, marire sani, marirea sanilor, de aceea trebuie sa stiti, daca iti doresti operatie de implant mamar, precum si, sanilor cu silicoane, operatie silicoane pret, augmentare mamara cu grasime proprie, pret implant mamar, care aceasta se afla, cu alte cuvinte, procedura de marire, zona sanilor, liposuctie si lipofilling, care aceasta, timpul interventiei
  • Dr. Diana Gheorghita

marire sani doar prin implant mamar Dr. Diana Gheorghita

Programare consultație operație implant mamar

 

Pentru a afla dacă operația de mărire a sânilor este potrivită pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...