Mărire mentonDr Diana Gheorghita
Mărire mentonDr Diana Gheorghita
Mărire mentonDr Diana Gheorghita
Mărire mentonDr Diana Gheorghita

Corecția bărbiei cu acid hialuronic

Forma bărbiei ne determină în foarte mare măsură conturul feței. Pe măsură ce îmbătrânim, forma bărbiei noastre se poate schimba. S-ar putea să nu ne placă foarte mult în ce se transformă bărbia noastră. În plus, pe bărbie se pot dezvolta unele gropițe și riduri.

O bărbie bine proporționată este percepută cel mai estetic atunci când nici nu iese prea mult în afară și nici nu pare să fie prea în spate.

Scopul unei corecții a bărbiei este de a armoniza proporțiile de la bărbie la restul feței. Pentru a obține un profil facial bine echilibrat, bărbia este tratată cu acid hialuronic și, ca urmare, deplasată înainte. Filler-ul dermal injectat în bărbie asigură volumul lipsă de bărbie și, în consecință, îmbunătățește profilul întregii fețe.

Este o procedură populară pentru persoanele care sunt conștiente de profilul lor lateral și doresc o structură facială mai echilibrată.

Ce se întâmplă în timpul ședinței?

Corecția bărbiei cu acid hialuronic este o procedură non-chirurgicală și durează aproximativ 30 de minute. Este recomandat să veniți la tratament fără machiaj și îmbrăcați confortabil.

 1. Pentru început, se dezinfectează zona, apoi se aplică un gel anestezic pentru a desensibiliza pielea care primește injecțiile.
 2. Acidul hialuronic se injectează la nivelul mentonuli (bărbiei) cu un ac foarte fin și subțire.
 3. Cantitatea de umplutură depinde de persoană, deși majoritatea oamenilor, în medie, vor avea nevoie de cel puțin 1 ml de umplutură.
 4. De obicei, oamenii pot vedea rezultatele imediat după ce au primit injecțiile. Cu toate acestea, rezultatele pot diferi în funcție de produs și zona de injectare.
 5. Deși bărbia nu va prezenta niciun semn de tratament, poate apărea o umflare ușoară și vânătăi.
 6. Această umflare ușoară și vânătăile se vor atenua după doar câteva zile.
 7. După tratament, pacienții își pot continua imediat stilul de viață obișnuit.

Iată ce trebuie să faceți după procedură:

 • Timp de câteva zile evitați alimentele dure, greu de mestecat.
 • Evitați lumina soarelui în prima săptămână după tratament.
 • Utilizați o cremă de protecție solară cu un SPF30 minim în fiecare zi.
 • Vă sugerăm să nu vizitați sauna sau salonul de bronzat în prima săptămână după tratament.
 • Nu încercați să acoperiți roșeața sau umflarea după procedură cu machiaj sau corector.
 • Așteptați o zi sau două înainte de a face exerciții sau de a participa la alte activități obositoare.
 • De asemenea, vă sfătuim să nu urmați nicio terapie de înfrumusețare (de exemplu, scrub sau peeling) în primele două săptămâni după procedură.

Pentru a obține un rezultat satisfăcător corecția bărbiei ar trebui să aibă loc pe parcursul mai multor ședințe. Degradarea naturală a acidului hialuronic depinde de la pacient la pacient. Cu toate acestea, efectul corectării bărbiei durează de obicei până la 18-24 luni.

PRețuri

Procedură Preț
Augmentare Menton (bărbie) 1ml 280 €

Pentru a afla dacă corecția bărbiei cu acid hialuronic este potrivit pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...