SaniDr Diana Gheorghita
SaniDr Diana Gheorghita
SaniDr Diana Gheorghita
SaniDr Diana Gheorghita

Chirurgia estetică a sânilor

Multe femei se simt inconfortabile cu dimensiunea și forma sânilor lor, ceea ce poate afecta încrederea și stima de sine. Chirurgia estetică a sânilor este una dintre procedurile estetice cele mai des efectuate pentru a îmbunătăți, reduce sau ridica sânii.

Astfel de intervenții chirurgicale sunt efectuate din mai multe motive. Unele sunt făcute din motive estetice, cum ar fi pentru a reconstrui sânul pentru a arăta mai tineresc sau pentru a-i mări dimensiunea. Altele sunt necesare din punct de vedere medical, cum ar fi o reducere a sânilor pentru durerile de spate sau o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea cancerului.

Există trei categorii generale de operații estetice efectuate pe sâni:

1. Mărirea sânilor

Mărirea sânilor este efectuată pentru a îmbunătăți aspectul, dimensiunea și conturul sânilor unei femei. Sunt mulți factori de luat în considerare, inclusiv dimensiunea, tipul și forma implanturilor alese, poziția acestora și unde va fi incizia făcută.

O mărire a sânilor cu implanturi se poate face și în același timp cu operația de ridicare a sânilor.

2. Reducerea sânilor

Operația de micșorare a sânilor este adesea folosită la femeile cu sânii mari și grei, care suferă de disconfort semnificativ, inclusiv dureri de gât, dureri de spate și amorțeală sau slăbiciune din cauza greutății sânilor.

Unele femei ar putea dori să-și facă sânii mai mici pentru a-i face să arate mai proporționali în comparație cu restul corpului.

3. Ridicarea sânilor

Sânii se schimbă în mod natural în timp, cu o pierdere a elasticității din cauza îmbătrânirii, sarcină și/sau alăptarea, fluctuațiile de greutate. Această procedură vă poate remodela sânii, vă poate oferi sprijin și îmbunătăți forma.

Operația de ridicare a sânilor se poate face și în același timp cu mărirea sânilor cu implanturi.

Care sunt avantajele chirurgiei estetice a sânilor?

  • Sănătate mintală îmbunătățită

Beneficiile pentru sănătatea mintală pot fi obținute și din operațiile estetice. Unele femei au observat o reducere a anxietății sociale după operație, datorită noilor sentimente de încredere în sine pe care le inspiră noul lor aspect.

  • Sănătate fizică îmbunătățită

Unele proceduri de chirurgie estetică vă pot îmbunătăți sănătatea fizică, precum și aspectul dumneavoastră. De exemplu, operația de micșorare a sânilor îmbunătățește conturul corpului, dar poate ameliora și disconfortul fizic, cum ar fi durerile de gât și spate și iritarea pielii de la sânii disproporționat de mari.

  • Prețuri ușor accesibile

Cu tot mai multe persoane optează pentru chirurgia estetică a sânilor, cu atât există multe clinici care oferă aceste servicii. Deci, asta înseamnă că este relativ ușor să găsiți o clinică cu prețuri accesibile.

Sunteți un bun candidat pentru chirurgia estetică a sânilor?

Puteți fi un candidat bun pentru o operație estetică dacă sunteți sănătos, aveți așteptări rezonabile și cunoașteți riscurile procedurii pe care o aveți în vedere.

Este posibil să nu fiți un candidat bun pentru o operație estetică dacă aveți probleme grave de sănătate, cum ar fi diabet, hipertensiune arterială, o tulburare de sângerare, boli de inimă sau depresie. Sau dacă fumați sau consumați prea mult alcool.

Primul pas către noul dvs. aspect este să ne contactați la numărul de telefon +40737036435. Oferim o consultație cuprinzătoare pentru a vorbi despre obiectivele dvs. și despre cum vă putem ajuta.

Încărcare...