fbpx

Care este cel mai bun implant mamar?

Cum alegi implantul mamar potrivit?

Implant mamar recomandări

Mărirea sânilor este una dintre cele mai frecvente proceduri cosmetice din întreaga lume. Femeile optează pentru mărirea sânilor din mai multe motive. Unele își doresc un aspect mai voluptuos, iar altele vor să-și redea volumul după alăptare sau slăbire.

Dacă vă gândiți și dvs. la mărirea sânilor, este posibil să vă simțiți puțin copleșită în timp ce căutați care este cel mai bun implant mamar. Sperăm ca acest articol să vă ajute să alegeți tipul de implant care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Tipuri de implanturi mamare

În prezent, pe piață există două tipuri de implanturi mamare: implanturi mamare umplute cu gel de silicon și umplute cu soluție salină.

  • Implanturi mamare saline

Implanturile mamare saline sunt umplute cu o soluție sterilă de apă sărată (salină). Unele sunt pre-umplute, iar altele sunt umplute în timpul operației de implant. Acestea vin în diferite dimensiuni și au învelișuri netede sau texturate.

În cazul în care învelișul implantului se scurge, corpul absoarbe lichidul și îl eliberează în mod natural.

  • Implanturi mamare din silicon

Implanturile mamare din silicon sunt umplute cu gel de silicon. Ele vin în diferite dimensiuni și au învelișuri netede sau texturate.

Gelul se simte puțin mai mult ca țesutul natural al sânilor. Dacă implantul se sparge și curge, gelul poate rămâne în carcasa implantului sau poate scăpa în buzunarul implantului mamar.

Opțiuni suplimentare de luat în considerare

După ce ați decis ce tip de implant mamar să alegeți, următoarea decizie de luat este ce formă doriți pentru implanturile dvs. mamare: implanturi rotunde sau în formă de lacrimă?

  • Implanturi mamare rotunde

Implanturile mamare rotunde sunt cele mai comune, deoarece oferă o ridicare excelentă și plinătate și, deoarece sunt rotunde, sunt și simetrice. Deoarece implanturile rotunde au aceeași formă peste tot, există mai puțină îngrijorare cu privire la rotirea lor din loc.

  • Implanturi mamare anatomice

Implanturile mamare anatomice, cunoscute şi sub denumirea de implanturi în formă de lacrimă, au un contur înclinat care lasă sânii să pară mai mari în partea de jos și mai mici în partea de sus.

Acoperirea implantului mamar

  • Implanturi mamare netede

Implanturile mamare netede au o carcasă exterioară moale și netedă din cauciuc siliconic și se pot mișca mai liber. Se simt mai naturale, deoarece sunt mai moi și se mișcă mai mult ca sânii naturali.

  • Implanturi mamare texturate

Implanturile mamare texturate dezvoltă țesut cicatricial pentru a se lipi de implant. Uneori, structura osoasă a pacientului face ca implanturile texturate să fie mai ideale, deoarece acestea nu se mișcă la fel de mult.

Medicul chirurg estetician va decide care tip de implant mamar este potrivit pentru dvs. după ce vă va evalua forma și tipul corpului, vă va măsura lățimea și înălțimea sânilor și va estima volumul natural al sânilor.

Dacă aveți și alte întrebări sau doriți să programați o consultație de mărire a sânilor, vă rog să mă contactați sunând la numărul de telefon  +40737036435 sau completând formularul online de mai jos.

Încărcare...