De ce apar cearcănele?

Cearcănele de sub ochi sunt o problemă comună cu care se confruntă mulți oameni și pot avea mai multe cauze diferite.

Cearcănele se formează din cauze precum ereditatea, îmbătrânirea, stresul psihic sau fizic, modificările hormonale, deficiențele nutriționale și lipsa somnului. Prea multă expunere la soare, care determină corpul să producă mai multă melanină, pigmentul care dă culoarea pielii, este, de asemenea, o cauză a cearcănelor.

Pe măsură ce îmbătrânim, subțierea pielii și pierderea grăsimilor și a colagenului pot face vasele de sânge de sub ochi mai vizibile. Medicii sunt de părere că deshidratarea și anemia pot influența negativ pielea de sub ochi și pot produce cearcăne.

Tratament cearcăne cu Acid Hialuronic

Când corectorul nu mai este suficient și pacientul nu dorește să recurgă la intervenție chirurgicală, tehnica de umplere a cearcănelor prin injectare cu acid hialuronic este tratamentul recomandat.

Ce se întâmplă în timpul ședinței?

Injectarea acidului hialuronic în cercurile întunecate de sub ochi este practic nedureroasă, iar ședința durează doar treizeci de minute.

  1. Pentru început,  se dezinfectează ochii și pleoapele. Apoi se aplică un gel anestezic pentru a desensibiliza pielea care primește injecțiile.
  2. Apoi, foarte precis, medicul injectează acidul hialuronic între piele și os folosind microcanule cu vârfuri rotunjite sau un ac mic.
  3. Injecția trebuie să fie bine controlată pentru a evita umplerea excesivă.
  4. Rezultatele sunt vizibile imediat și durează între 6 și 12 luni.
  5. Majoritatea pacienților revin aproape imediat la activitățile lor obișnuite după ședință.
  6. În următoarele zile, pot apărea roșeață, umflare ușoară sau vânătăi mici, dar vor dispărea de la sine.
  7. O programare de urmărire poate fi făcută după o lună, dacă este necesar, pentru a verifica necesitatea unei retușuri.

Pentru a afla dacă tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic este potrivit pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Încărcare...