fbpx

Preț Sculptra – tratament injectabil

Preț Sculptra - tratament injectabilDr Diana Gheorghita

20% Reducere la Injectare Sculptra Față sau Gât

Preț Vechi: 600 Euro
Preț Nou: 480 Euro

Sculptra este un tratament injectabil popular, care poate ajuta la stimularea producției de colagen și la îmbunătățirea volumului și texturii pielii. În această prezentare detaliată, vom discuta în detaliu despre Sculptra, de la modul în care funcționează și zonele care pot fi tratate, la efectele secundare și costurile tratamentului.

Ce este Sculptra și cum funcționează?

Sculptra este un tratament injectabil dermic care conține poli-L-lactic acid (PLLA), o substanță care stimulează producția de colagen în piele. Colagenul este o proteină naturală care ajută la menținerea elasticității și tinereții pielii. Sculptra diferă de alte fillere dermice datorită faptului că efectele sale sunt treptate și de lungă durată. Acest lucru se datorează faptului că Sculptra funcționează prin stimularea producției naturale de colagen din corpul dumneavoastră, care poate continua să umple zonele goale ale pielii timp de câteva luni sau chiar ani.

Preț Sculptra - tratament injectabilDr Diana Gheorghita

Ce zone pot fi tratate cu Sculptra?

Sculptra poate fi folosit pentru a trata o varietate de zone ale feței și corpului, inclusiv pomeții, obrajii, fruntea, bărbia, gâtul și decolteul. De asemenea, Sculptra poate fi folosit pentru a trata semnele de îmbătrânire de pe mâini și alte zone ale corpului. În general, Sculptra poate fi folosit pentru a trata orice zonă a pielii care a pierdut volumul sau care are nevoie de îmbunătățiri ale texturii. În plus față de utilizarea sa pentru îmbunătățirea volumului și texturii pielii de pe față, Sculptra poate fi utilizat și pentru a obține mariri de fese. Această procedură este cunoscută sub numele de augmentarea feselor cu Sculptra și poate ajuta la obținerea unei forme mai rotunde și mai pline a feselor.

Procedura de augmentare a feselor cu Sculptra implică injectarea de Sculptra în zonele dorite ale feselor, cu ajutorul unor ace subțiri. Acest proces poate ajuta la stimularea producției de colagen în țesutul fesier, ceea ce poate duce la o creștere a volumului și a plenitudinii feselor. Deși rezultatele pot fi treptate și de durată, este posibil să fie necesar să efectuați mai multe sesiuni de tratament pentru a obține rezultatele dorite.

Cum decurge procedura de tratament cu Sculptra?

Înainte de a începe tratamentul cu Sculptra, medicul dumneavoastră vă va cere să faceți o consultare pentru a discuta despre obiectivele dumneavoastră și pentru a evalua starea generală a pielii dumneavoastră. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre istoricul medical, inclusiv despre orice afecțiuni de sănătate sau alergii pe care le aveți, precum și despre medicamentele pe care le luați în prezent. Este posibil să trebuiască să întrerupeți anumite medicamente înainte de tratament, cum ar fi cele care subțiază sângele, pentru a reduce riscul de sângerare și vânătăi.
Procedura de tratament cu Sculptra implică injectarea substanței în piele, utilizând o serie de injecții subțiri. În general, tratamentul durează aproximativ o oră și poate fi completat într-un singur cabinet medical. În funcție de obiectivele dumnevoastră și de zona tratată, poate fi necesar să faceți mai multe sesiuni de tratament pentru a obține rezultatele dorite.

Efectele secundare ale tratamentului cu Sculptra

Sculptra este în general un tratament sigur și eficient, dar ca orice procedură medicală, poate avea efecte secundare. În timpul procedurii de tratament, este posibil să simțiți disconfort sau durere în zona tratată. De asemenea, este normal să aveți umflături, roșeață sau sensibilitate în zona tratată în primele zile după procedură.
În plus, Sculptra poate provoca efecte secundare, cum ar fi:

 • Uscăciunea și descuamarea pielii în zona tratată
 • Umflarea și sensibilitatea la nivelul ganglionilor limfatici
 • Formarea de noduli sau granule sub piele, ceea ce poate necesita tratament ulterior
 • Complicații rare, cum ar fi infecții sau reacții alergice severe

Este important să discutați cu Dr. Diana despre orice efecte secundare sau preocupări pe care le aveți înainte de tratamentul cu Sculptra. Este posibil să aveți un risc mai mare de efecte secundare dacă aveți pielea foarte subțire sau sensibilă, sau dacă aveți o istorie de reacții alergice la alte tratamente injectabile.

Cât costă Sculptra?

Costul tratamentului cu Sculptra variază în funcție de zona tratată, de numărul de sesiuni necesare și de locația clinicii. În general, prețul tratamentului poate fi mai mare decât cel al altor fillere dermice, datorită efectelor sale gradate și de lungă durată. Cu toate acestea, mulți pacienți consideră că investiția merită pentru rezultatele naturale și de lungă durată. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre prețuri și opțiuni de plată disponibile pentru tratamentul cu Sculptra. Oferim opțiuni de finanțare sau planuri de plată pentru a vă ajuta să obțineți tratamentul de care aveți nevoie.

Cum să vă pregătiți pentru tratamentul cu Sculptra?

Înainte de tratamentul cu Sculptra, este important să urmați instrucțiunile Dr. Diana Gheorghița pentru a minimiza riscul de efecte secundare și pentru a maximiza rezultatele. De exemplu, este recomandat să evitați expunerea la soare sau la căldură excesivă în primele zile după tratament și să aplicați comprese reci pentru a reduce inflamația.
Este posibil să fie necesar să faceți unele ajustări în stilul de viață pentru a vă pregăti pentru tratamentul cu Sculptra. De exemplu, este recomandat să evitați consumul de alcool sau de medicamente care subțiază sângele cu cel puțin 24 de ore înainte de tratament, pentru a reduce riscul de sângerare și vânătăi.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice medicamente pe care le luați în prezent sau despre orice afecțiuni de sănătate pe care le aveți, pentru a determina dacă sunteți un candidat bun pentru tratamentul cu Sculptra.

Concluzie

Sculptra este un tratament injectabil revoluționar care poate ajuta la obținerea unei apariții mai tinere prin stimularea producției de colagen în piele. Datorită efectelor sale treptate și de lungă durată, Sculptra este o alegere populară pentru cei care caută rezultate naturale și de durată, chiar dacă costul său poate fi mai mare decât al altor fillere dermice.
Înainte de tratamentul cu Sculptra, este important să discutați cu Dr. Diana despre obiectivele dumneavoastră și despre orice preocupări sau întrebări pe care le aveți. În plus, este important să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră și să comunicați cu el orice efecte secundare sau preocupări pe care le aveți.

În final, cu un plan de tratament bine gestionat și o comunicare bună cu medicul dumneavoastră, puteți obține rezultatele naturale și de lungă durată pe care le doriți cu Sculptra.

Programează-te online!

  Powered by
  Programează-te online!

   Powered by