fbpx

Prima injectare buze cu acid hialuronic

Prima injectare buze cu acid hialuronicDr Diana Gheorghita

Tratamentul de injectare a buzelor cu acid hialuronic este conceput pentru a umple și pentru a echilibra armonios buzele, rezultatul fiind un aspect mai tineresc. Majoritatea tratamentelor de marire a buzelor sunt realizate cu acid hialuronic și, odată injectat direct în buze, le mărește dimensiunea și volumul. Pe lângă faptul că oferă buzelor un aspect mai plin, acidul hialuronic captează apa din interior, contribuind astfel la buze hidratate și sănătoase. Despre acidul hialuronic trebuie știut că este un derivat din zahăr și este produs în mod natural în organism, având rolul de a hidrata ochii, articulațiile și pielea. Prin urmare, acidul hialuronic este un material de umplere perfect, deoarece este natural, protejează țesuturile și oferă rezultate de lungă durată.

prima_injectare_cu_acid_hialuronic

Ce beneficii oferă injectarea cu acid hialuronic pentru buze?

Când este utilizat ca filler pentru buze, acidul hialuronic poate fi injectat precis. Spre deosebire de injectarea cu colagen sau cu grăsime, care oferă rezultate mai groase și mai puțin maleabile, acidul hialuronic permite specialistului să controleze volumul pe care îl adaugă buzelor, obținându-se astfel rezultate controlate, care mențin conturul natural al buzelor. De asemenea, injectarea cu acid hialuronic corectează forma buzelor, le îmbunătățește textura și vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de frumusețe. Dacă nu sunteți sigură de aspectul dorit, se poate crește treptat volumul buzelor până când veți obține rezultatele dorite. Asta înseamnă o serie de injecții distanțate suficient de mult încât să se poată observa efectele fiecăreia. Rezultatele durează între 8 și 12 luni, deoarece organismul metabolizează lent acidul hialuronic. Vor fi necesare apoi tratamente de întreținere care vă ajută să vă bucurați în continuare de buze mai pline, moi, hidratate și sănătoase.

Primul tratament cu acid hialuronic – la ce vă puteți aștepta?

Înainte de prima injectare cu acid hialuronic, specialistul va determina care este cel mai bun mod prin care vă poate îmbunătăți aspectul buzelor, evitând extremele. „Mai puțin este mai mult” se aplică acestui tip de tratament.  În mod ideal, se va încerca menținerea unui raport astfel încât buzele să rămână proporționale cu restul trăsăturilor. Majoritatea persoanelor par să prefere un raport de 1:2 între mărimea buzelor superioare și a celor inferioare. Buzele care sunt mari, dar nu excesive, sunt în general considerate cele mai atractive. Înainte de injectarea cu acid hialuronic se va aplica pe buze un agent de anestezie topic, cum ar fi lidocaina care nu este invazivă și care funcționează rapid. Apoi, se va determina care sunt cele mai bune locuri unde se poate injecta acidul hialuronic în funcție de rezultatele dorite. Pentru ca tratamentul să aibă succes, mărirea buzelor se bazează întotdeauna pe simetrie, asta însemnând că buzele inferioare trebuie să se potrivească cu buzele superioare, dar și cu celelalte trăsături ale feței. În timpul injectării, se va monitoriza cât de mult produs se injectează și se va evalua în mod constant buzele pentru a observa modificările de dimensiune și formă. După injectarea cu acid hialuronic, buzele vor fi masate pentru ca injectabilul să se distribuie uniform. Deși injectarea cu acid hialuronic durează în sine cel mult 10 minute, primul tratament poate dura chiar și 45 de minute.

Cum să vă îngrijiți buzele după primul tratament?

Este recomandat să mâncați alimente moi și ușor de mestecat, astfel încât să nu fiți nevoită să vă ștergeți des la gură. În general, nu trebuie să atingeți sau să frecați locurile unde a fost injectat acidul hialuronic. De asemenea, evitați să vă sărutați sau să vă masați buzele timp de 24 de ore după injectare, evitați produsele exfoliante, nu folosiți paie pentru servirea băuturilor deoarece aplică presiune pe buze și amânați vizitele la cosmetician pentru cel puțin două săptămâni. Consumați doar apă în locul băuturilor alcoolice în ziua în care vi s-a efectuat prima injectare cu acid hialuronic.

Injectarea cu acid hialuronic îmbunătățește sănătatea, textura și aspectul buzelor. Este un tratament sigur pentru majoritatea pacienților și are loc într-un timp scurt. Contactați clinica Dr. Diana Gheorghita pentru a vă programa primul tratament cu acid hialuronic pentru buze.

Programează-te online!

    Powered by
    Programează-te online!

      Powered by