Cum sa devii un barbat viril?

Din zorii timpurilor, virilitatea a fost un lucru primordial pentru barbatii care doresc sa aiba succes cu femeile. Desi o minoritate dintre ele prefera barbatii efeminati, majoritatea femeilor de pe aceasta planeta le place sa simta ca barbatii cu care isi impart viata sunt virili, vor barbati care le aduc siguranta. Dar ce este virilitatea? Pentru unii barbati, virilitatea se traduce in principal prin calitatea erectiei lor si marimea penisului. 

Cat masoara un penis „normal”?

Cercetatorii au compilat masuratori din 20 de studii ale dimensiunii penisului a 15.000 de barbati pentru a determina dimensiunea „medie” a penisului. Cifrele trebuie luate cu prudenta. Exista o corelatie „destul de slaba” intre lungimea penisului erect si dimensiunea subiectului, spun autorii studiului.

Lucrarile cercetatorilor britanici vor elimina complexele anumitor barbati? Studiul lor, publicat in jurnalul de urologie specializata, BJU International, ar putea fi util pentru a-i sfatui pe barbatii ingrijorati de dimensiunea penisului lor, uneori pana la punctul de a fi afectati de dismorfofobie (teama excesiva de un defect corporal).  In acest scop, dr. David Veale (Colegiul King din Londra, Londra) si colegii sai au creat, folosind o analiza a unor studii medicale selectate, o diagrama grafica (o „nomograma”) care ilustreaza distributia dimensiunilor unui penis flasc sau erect, inclusiv variatii normale. Acesta este un grafic asemanator cu cele folosite pentru a evalua curbele de crestere (greutate si inaltime) ale copiilor, cu abateri care raman normale. 

Pentru a realiza aceasta lucrare de utilitate publica, medicii britanici au folosit 20 de studii incluzand peste 15.500 de barbati al caror penis fusese masurat conform unei proceduri standardizate de catre profesionistii din domeniul sanatatii.  Conform acestor grafice, lungimea unui penis in repaus este in medie de 9,16 centimetri. Cand este erect, lungimea medie este de 13,12 cm. Circumferinta penisului, inca in medie, merge de la 9,31 cm in repaus la 11,66 cm in erectie. 

Aceste diagrame ii vor ajuta pe medici sa asigure marea majoritate a barbatilor ca dimensiunea penisului lor este in limitele normale. Prin urmare, este imposibil sa se traga concluzii cu privire la posibilele diferente in dimensiunea penisului in functie de origini sau culturi.  Sentimentul unui penis insuficient de dimensionat este o sursa de anxietate sau suferinta psihologica pentru barbati”, a subliniat aceasta institutie invatata in fata cererii „deseori presante” de interventie chirurgicala corectiva. 

In toate tarile, lungimea medie a organelor genitale masculine erecte este de aproximativ 13,58 cm. Cu 17,61 cm, barbatii din Ecuador au „cel mai lung penis”. Barbatii (si femeile) cambodgieni trebuie sa se descurce cu doar 10,04 cm, ceea ce reprezinta aproximativ 6,1% din inaltimea corpului.

Alungirea penisului:

Simbol al virilitatii de-a lungul timpului, dimensiunea membrului viril a fost intotdeauna o sursa de anxietate pentru barbati si, paradoxal, o sursa de fantezie pentru femei. Din acest motiv, produsele care promit sa mareasca lungimea penisului cresc constant pe internet coplesindu-ne ecranele cu diverse reclame.

Aceasta nebunie disproportionata pentru dimensiunea penisului a permis mai multor companii sa ofere barbatilor care cauta cativa centimetri pe langa irosirea sumelor astronomice pentru a achizitiona produse ineficiente. Intr-adevar, nu exista un produs miracol capabil sa realizeze acest lucru, insa cu ajutorul unei operatii de marire si ingrosare a penisului, mult barbati isi vad visul implinit.

Progresul uluitor al chirurgiei plastice intime a permis miilor de barbati sa-si mareasca dimensiunea penisului prin alungire. Aceasta este aparitia penoplastiei. Pentru a face acest lucru, chirurgul incepe prin a face o incizie pubiana de cativa centimetri si a taia, total sau partial, ligamentul suspensor al penisului (ligamentul care leaga penisul de pubis). Aceasta eliberare face posibila exteriorizarea unui segment intern al penisului marindu-i in acelasi timp dimensiunea cu 2 pana la 4 cm. Este important de mentionat ca aceata crestere este vizibila doar in repaus si are un efect redus asupra dimensiunii penisului erect. Penoplastia chirurgicala poate fi oferita tuturor barbatilor care simt nevoia sa isi mareasca  lungimea sau latimea penisului, indiferent de marimea initiala.

Exista doua tipuri de interventii chirurgicale, marirea penisului si alungirea penisului, aceasta din urma efectuata de doar 6% dintre chirurgi.

  • Pentru a-l mari, acidul hialuronic este injectat in penis. Rezultatul dureaza un an, cu risc de migrare a produsului in preput. Interventia este definitiva dupa resorbtia edemelor. Castigul mediu in circumferinta este de 3 cm.
  • Pentru a-l prelungi, trebuie sa tai ligamentul suspensor (care conecteaza corpurile cavernoase de osul pubian) pentru a scoate penisul si a-l elibera de pubis. Castigul in repaus este de obicei de 2,5 cm pana la 3 cm. Alungirea si ingrosarea pot merge mana in mana.

Printre celelalte interventii dorite de acesti domni: circumcizia estetica, sectiunea frenulului, marirea glandului (prin injectare de acid hialuronic), liposuctie abdominala cuplata sau nu cu cea a pubisului sau lifting scrotal. 

Operatii la penis prin injectare de acid hialuronic sau grasime

Au existat intotdeauna o serie de tehnici de marire a penisului, dar doar doua merita retinute, una prin injectie, cealalta perfect chirurgicala. Pentru a-ti mari penisul si mai ales a-l mari, vom vorbi despre grefa autologa, lipopenostructura sau lipofilling a penisului, pe scurt este vorba de a-ti lua propria grasime pentru a o injecta in penis. Primul pas va fi liposuctia. Zona de prelevare trebuie determinata cu pacientul, dar va fi adesea in coapsa sau chiar in stomac. In cazuri rare, poate fi zona pubiana daca pacientul are intr-adevar o criza de grasime.

Grasimea pacientului este indepartata si procesata. In functie de protocoalele clinicilor locul unde se injecteaza difera. Unele clinici nu dezvaluie aceste locuri si mai ales cum o fac.

Injectarea propriei grasimi iti va mari penisul si, de asemenea, va castiga ceva lungime. Este important sa masori rezultatul final ca orice lipofilling de la 8 saptamani pentru ca trebuie sa astepti ca grasimea sa fie asimilata de catre organismul tau, de fapt ca acest surplus sa fie luat in considerare intr-un fel de organismul tau. Vei pierde din volum in primele saptamani, ceea ce va fi perfect normal.

Este imposibil sa spui cat volum ti-a ramas in latime sau lungime pe termen lung pentru ca unii spun ca se topeste putin iar altii sub asteptarile lor. Se pare ca fiecare morfologie fiind unica, va fi de la caz la caz. In general, putem spune ca persoanele cu corpul usor „uscat” au tendinta de a tolera mai putin mentinerea grasimii, dar aceasta este doar o observatie generala.

In sfarsit, in afara de propria grasime, poti injecta si alte substante „de umplere” precum clasicul acid hialuronic. 

Alungirea penisului: procedura si rezultat

Putin dureroasa si efectuata in regim ambulatoriu (iesire in aceeasi zi dupa acordul chirurgului), penoplastia se efectueaza sub anestezie locala (sau generala daca pacientul doreste) si nu dureaza mai mult de 30 de minute stiind ca se asociaza, in general, la chirurgia plastica a pielii.

Rezultatul alungirii penisului este vizibil imediat, dupa interventie si este obisnuit sa vezi edeme (umflare) si echimoze (echimoze). Vanataile se vor estompa in 15 zile, iar edemele vor disparea in cele din urma dupa 1 pana la 3 luni.

Pentru a garanta vindecarea optima, este posibil sa porti slip de sustinere si sa efectuezi tratamente timp de doua saptamani. Activitatile sexuale sunt interzise timp de 3 saptamani si trebuie reluate treptat. Este posibila reluarea unei activitati sportive la doua luni de la interventie. Rezultatul final se obtine dupa vindecare, dupa 15 zile.

Nu dimensiunea conteaza, spun ei… Cu toate acestea, mii de barbati din intreaga lume petrec in fiecare an pe masa de operatie pentru a-si mari sau a prelungi penisul.

Cat costa marirea sau ingrosarea penisului?

La intrebarea „cat costa sa-mi maresc penisul” exista multe raspunsuri posibile. In ceea ce priveste tehnica de injectare a grasimilor sau cea a interventiei chirurgicale complete, trebuie avute in vedere costurile obisnuite, precum consultatia chirurgului plastician, costurile de laborator, echipa de anestezisti, personalul si echipamentul clinicii si foarte rar medicamente suplimentar sau alte instrumente (deseori furnizate daca este necesar de serviciul medical).

Pentru a afla dacă această procedură este potrivită pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

Poze Cazuri

Cazul 1

Cazul 2

Cazul 3

Cazul 4

Cazul 5

Cazul 6

Cazul 7

Încărcare...