fbpx

Garanție implant mamar

Garanție implant mamar

Atunci când vă doriți o mărire a sânilor, trebuie luați în considerare mai mulți factori. Primul este probabil: „Cum găsesc cel mai bun doctor estetician din București?” Apoi trebuie să vă gândiți la detalii precum locația inciziei, dacă optați pentru plasarea implantului sub sau peste mușchi, nivelul de proiecție pe care îl doriți de la implanturi și dimensiunea acestora.

Un alt factor important este marca și garanția implantului mamar. Nu toate implanturile sunt la fel și este important să vă documentați înainte de a lua o decizie.

Care este durata de viață a unui implant mamar?

În medie, implanturile de astăzi sunt proiectate să reziste mai mult de un deceniu, șansa de rupere crescând cu un procent în fiecare an. Deci, cu cât implanturile dvs. sunt mai vechi, cu atât este mai mare riscul de rupere sau alte complicații.

În multe cazuri, implanturile mamare pot rămâne în formă bună timp de 10 de ani sau mai mult. Fiecare pacient este diferit, iar durata de viață a implanturilor depinde și de modul în care pacientul are grijă de implanturile mamare.

Dacă nu sunteți mulțumit de rezultatele măririi mamare sau doriți să alegeți o altă dimensiune, dar nu există nicio problemă cu implantul în sine, nu sunteți acoperit de garanția pentru implantul mamar.

Dacă apare o ruptură sau alte complicații, veți primi gratuit până la două implanturi mamare de înlocuire de același tip.

Există condiții care ar anula garanția unui implant mamar?

Există unele condiții care ar putea anula garanția unui implant mamar. De exemplu, FDA a aprobat utilizarea implanturilor mamare cu silicon la adulții cu vârsta peste 22 de ani. În consecință, dacă aveți sub 22 de ani și alegeți implanturi cu silicon, este posibil să nu fiți acoperit de o garanție.

Contează și tipul de daune suferite de implanturile dvs. Dacă apare o ruptură din cauza deteriorării implantului cauzată de o eroare a chirurgului în timpul intervenției chirurgicale, garanția dvs va fi anulată.

Șansele de erori chirurgicale pot fi reduse semnificativ dacă alegeți un medic chirurg plastician certificat, motiv pentru care este atât de important să revizuiți amănunțit acreditările medicilor.

Dacă îmi înlocuiesc implanturile mamare în condiții de garanție, pot face unele modificări la alegerile mele inițiale?

Într-o anumită măsură, puteți revizui comanda originală, deși este important să verificați fiecare garanție. Spre exemplu, puteți alege un implant de dimensiuni diferite, atunci când schimbul de implant este acoperit de garanția producătorului. De asemenea, mai puteți alege din nou locul inciziei.

Dar, schimbarea mărcilor sub garanție nu este posibilă în nici un caz. În cazul în care doriți un alt tip de implant, mai scump, distribuit de același producător ca și implanturile acoperite de garanție, trebuie să plătiți diferența.

Dacă aveți și alte întrebări sau doriți să programați o consultație de mărire a sânilor, vă rog să mă contactați sunând la numărul de telefon  +40737036435 sau completând formularul online de mai jos.

Încărcare...