Marire Fese cu Acid HialuronicDr Diana Gheorghita
Marire Fese cu Acid HialuronicDr Diana Gheorghita
Marire Fese cu Acid HialuronicDr Diana Gheorghita
Marire Fese cu Acid HialuronicDr Diana Gheorghita

Descopera cum acidul hialuronic te poate ajuta sa iti maresti fesele fara interventii chirurgicale dureroase si costisitoare!

Dorinta de a avea o silueta armonioasa si o trasatura fizica impecabila este una dintre cele mai comune preocupari ale femeilor. In cazul feselor, acestea pot fi considerate un simbol al feminitatii si senzualitatii, motiv pentru care marirea lor poate fi o optiune pentru cele care isi doresc sa obtina un posterior mai plin si tonifiat. In ultimul timp, o optiune tot mai populara pentru marirea feselor este utilizarea acidului hialuronic. In acest articol, iti vom prezenta informatii utile despre aceasta procedura, beneficiile ei si intrebarile frecvente legate de aceasta.

Cuprins

Beneficiile acidului hialuronic pentru marirea feselor

Acidul hialuronic este un ingredient activ utilizat frecvent in industria cosmetica pentru hidratarea si umplerea ridurilor. In ultimii ani, acesta a devenit o optiune populara si pentru marirea feselor. Beneficiile acidului hialuronic pentru marirea feselor sunt:

  • Nu necesita interventie chirurgicala – procedura de marire a feselor cu acid hialuronic nu necesita o interventie chirurgicala, astfel incat riscul de complicatii si durerea asociata cu o astfel de interventie sunt eliminate.
  • Rezultate imediate – in timp ce alte optiuni de marire a feselor, cum ar fi exercitiile fizice si dieta, pot necesita luni sau chiar ani pentru a oferi rezultate, marirea feselor cu acid hialuronic poate oferi rezultate imediate.
  • Aspect natural – acidul hialuronic ofera un aspect natural al feselor marite, fara a fi necesar sa se apeleze la implanturi sau alte metode invazive.

Procedura de marire a feselor cu acid hialuronic

Procedura de marire a feselor cu acid hialuronic implica injectarea de acid hialuronic in zona feselor pentru a le umple si a le ridica. Aceasta procedura este relativ rapida si poate fi realizata in cabinetul medicului estetician sau a unui chirurg plastician. Durata procedurii variaza in functie de marimea si forma dorite a feselor, dar de obicei dureaza intre 30 si 60 de minute.

De asemenea, este important sa stii ca procedura de marire a feselor cu acid hialuronic nu necesita anestezie generala, ci doar anestezie locala. Aceasta inseamna ca vei fi constienta pe tot parcursul procedurii si vei putea comunica cu medicul estetician in timpul acesteia.

Dupa procedura, este posibil sa ai un disconfort usor si o usoara sensibilitate in zona injectata, dar aceste efecte secundare dispar de obicei dupa cateva zile.

Intretinerea si durata de viata a maririi feselor cu acid hialuronic

Intretinerea maririi feselor cu acid hialuronic este relativ usoara. Este important sa eviti sa stai mult timp pe spate sau sa dormi pe spate in primele doua saptamani dupa procedura, deoarece acest lucru poate afecta forma si marimea feselor.

Durata de viata a maririi feselor cu acid hialuronic variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi varsta, stilul de viata si metabolismul. De obicei, aceasta poate dura intre 6 si 18 luni, dupa care va fi necesara o retusare. Retusarea consta in injectarea unei cantitati mai mici de acid hialuronic pentru a mentine forma si marimea dorita a feselor.

Riscuri si contraindicatii

Procedura de marire a feselor cu acid hialuronic este relativ sigura, dar exista si riscuri si contraindicatii pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a decide daca aceasta este optiunea potrivita pentru tine.

Printre riscurile asociate cu aceasta procedura se numara infectia, hematomul, inflamatia si reactiile alergice. Este important sa discuti cu medicul estetician despre riscuri si sa discutati despre masurile de precautie pe care le puteti lua pentru a minimiza aceste riscuri.

In ceea ce priveste contraindicatiile, acestea includ femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu boli autoimune sau alte probleme de sanatate care pot fi afectate de utilizarea acidului hialuronic si persoanele care iau anumite medicamente, cum ar fi anticoagulantele.

Pret MARIRE FESE

Procedură Preț
Marire fese cu Sculptra (stimulator de colagen/celulita) 4 fiole 1900 €
Marire fese cu Sculptra (stimulator de colagen/celulita) 6 fiole 2500 €
Marire fese cu acid hialuronic 200 ml 3500 €
Marire fese cu acid hialuronic 300 ml 4500 €

Pentru a afla dacă procedura de marire fese este potrivită pentru dvs. vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon +40737036435

 

Încărcare...