fbpx

Ce tipuri de blefaroplastie sunt?

Blefaroplastie

Care sunt diferitele tipuri de chirurgie a pleoapelor?

Chirurgia pleoapelor (blefaroplastie) este una dintre primele cinci proceduri cosmetice efectuată de chirurgii estetici din întreaga lume. De ce? În timp ce semnele îmbătrânirii vă pot adăuga ani pe față, procedurile cosmetice sofisticate vă pot face să arătați în mod natural mai tânăr.

Dar, stiați că există diferite tipuri de blefaroplastie? Pacienții adesea nu știu care sunt diferențele blefaroplastiei și ce tip de intervenție chirurgicală să aleagă, așadar haideți să discutăm puțin despre acest subiect!

Înainte de a discuta care sunt tipurile de operații ale pleoapelor, este important să menționăm câteva informații despre blefaroplastie. Deci, iată o scurtă descriere a blefaroplastiei:

Ce este chirurgia pleoapelor?

Blefaroplastia este o intervenție chirurgicală ce tratează pleoapele căzute, prin îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime. Un lucru foarte important și de ținut minte este faptul că blefaroplastia nu este doar o problemă de ordin esetic, ci și medicală. La unii pacienți, pleoapele căzute pot diminua câmpul vizual din cauza faptului că excesul de piele poate împiedica dechiderea completă a ochilor.

Chiar și cu un stil de viață sănătos și o îngrijire bună a pielii, ridurile, umflarea și căderea pleoapelor sunt inevitabile în timp. Unii oameni au aceste modificări mult mai devreme decât alții din cauza geneticii, a fumatului sau a leziunilor solare sau a altor probleme de sănătate.

Indiferent de cauză, blefaroplastia este o opțiune bună pentru mulți pacienți, indiferent de vâstă sau de gen.

Câte tipuri de blefaroplastie sunt?

Pleoapele superioare căzute, lăsate și pungile de sub ochi pot fi părți naturale ale procesului de îmbătrânire, dar vă pot afecta negativ și încrederea în sine. Dacă aspectul ochilor vă preocupă și ați încercat opțiuni nechirurgicale, poate doriți să luați în considerare blefaroplastia.

În funcție de nevoile dvs., există trei tipuri diferite de blefaroplastie:

1. Blefaroplastie superioară

Pentru pacienții care se luptă cu un exces de piele a pleoapei superioare, exces de grăsime sau umflare, blefaroplastia superioara este o opțiune bună de tratament.

Pe lângă vederea îmbunătățită, pacienții se pot aștepta la un aspect mai odihnit și mai tânăr.

2. Blefaroplastie inferioară

Blefaroplastia pleoapei inferioare reduce excesul de piele din pleoapa inferioară și îndepărtează buzunarele de grăsime de sub ochi. Această procedură ajută la strângerea și repoziționarea pleoapelor inferioare și creează un aspect mai conturat.

3. Blefaroplastie dublă

Este destul de comun faptul că puteți efectua ambele tipuri de intervenții chirurgicale a pleoapelor în același timp. O mulțime de oameni optează pentru acest tip de intervenție chirurgicală, astfel încât să poată arăta mai tineri și să experimenteze cele mai bune rezultate posibile.

Dacă aveți și alte întrebări sau doriți să programați o consultație pentru blefaroplastie, vă rog să mă contactați sunând la numărul de telefon  +40737036435 sau completând formularul online de mai jos.

Încărcare...
Programează-te online!

    Powered by
    Programează-te online!

      Powered by