Ce trebuie să știți…

Ca parte a îngrijirii dumneavoastră, consultațiile cu chirurgul sunt esențiale pentru a stabili o relație de calitate și de încredere.

ÎNAINTE DE OPERAȚIE :

Veți fi primit de chirurgul dumneavoastră în cadrul unei prime întâlniri de consultare, pentru a asculta cu atenție natura cererii dumneavoastră și pentru a vă înțelege cât mai bine posibil. În timpul acestui schimb, chirurgul vă va sfătui cu privire la tipul de operație care se va potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră și veți putea discuta împreună despre diferitele etape până la operație. Chirurgul dvs. își va face timp să vă răspundă la toate întrebările.

După ce a trecut o perioadă de reflecție de cel puțin 15 zile, chirurgul vă va primi în cadrul unei a doua consultații pentru a vă explica din nou în detaliu diferitele etape ale operației și rezultatele la care vă puteți aștepta. Acesta va enumera în mod clar efectele secundare normale și orice inconveniente tranzitorii.

DUPĂ OPERAȚIE :

După operație, vi se va prescrie un articol de susținere, pe care va trebui să îl purtați timp de una până la două luni. Trebuie să vă așteptați la o perioadă de convalescență cuprinsă între 7 zile și 1 lună, în funcție de operație.

Se recomandă întreruperea tuturor sporturilor pentru o perioadă de 15 până la 45 de zile.

Până la îndepărtarea firelor de sutură, veți fi consultat de către chirurgul dumneavoastră, care vă va sta la dispoziție în această perioadă. Consultațiile de urmărire cu chirurgul dumneavoastră vor fi programate la o lună și la trei luni după operație. După această ultimă vizită, echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți.